Pals enceta la campanya gastronòmica de la tòfona

Pals

Data: 16/01/2018

Un arròs amb pop és un dels diversos plats que formen part de la campanya gastronòmica de la tòfona que serveixen quatre restaurants de Pals. Tot i que pel seu aspecte costa que aquest fong ens entri, és una de les grans delícies del paladar. Els encenalls de tòfona que s'afageixen al final de la cocció de l'arròs fa que aquest plat tingui un aroma i un gust que només aquest fong és capaç de donar.

Els xefs del restaurant Sa Punta, Es Portal, Mas Pou i l'anfitrió, el Sol Blanc, han presentat la campanya gastronòmica que enguany arriba a la cinquena edició. Durant diverses setmanes aquests quatre restaurants ofereixen la possibilitat als seus clients a degustar el menú de la tòfona que inclou diferents plats on la tòfona hi té especial protagonisme. Una campanya que vol ser un incentiu més per visitar l'Empordà fora de l'estricte temporada turística i fer-ho amb una cuina de primer nivell com a excusa.

Cada restaurant adequa el menú a la recepta que considera més adient, el que fa que sigui molt diversa i amb el toc personal de cada responsable dels fogons. Les opcions són diverses, tot i que la tòfona negra casa amb plats poc pesats. La campanya s'allargarà fins finals de febrer i alguns restaurants avancen que la mantindran durant el març també. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat