Germandat Mundet organitza la 2a marxa benèfica per la FEM

L'associació sense ànim de lucre Germandat Arturo Mundet organitza per segon any consecutiu la marxa benèfica per recaptar fons per la Fundació Esclerosi Múltiple. Es farà el diumenge 16 d'abril a Calonge i Sant Antoni. Hi haurà dos recorreguts i les inscripcions es poden fer per internet o al mateix dia abans de començar la cursa.

L'Associació Germandat Arturo Mundet organitza per segon any consecutiu la marxa Mundet, una iniciativa solidària a benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple. 

Es realitzarà el diumenge 16 d'abril, coincidint amb la Festa de la Germandat, al Passeig de Sant Antoni i al Pla. Hi haurà dos recorreguts, un de 4 Km accessible i un altre de 10 Km. El punt de sortida i d'arribada, en ambdós trajectes, serà a la Plaça de la Pau. 

L'objectiu de la marxa és donar visibilitat a aquesta malaltia autoimune que fins a dia d'avui no té cura i, per tant, sensibilitzar a la societat d'aquesta realitat que afecta a un miler de persones a les comarques gironines.

Al finalitzar la cursa, hi ha programat un concert de la mà dels Panxuts de Cassà de la Selva a la mateixa Plaça de la Pau. El cost de les inscripcions és de 10 euros i tot el que es recapti anirà íntegrament destinat a la FEM. Per inscriure's es pot fer a través d'internet o el mateix dia de la marxa, abans de començar.


Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat