Uniting People presenta el Programa d’Avaluació de Coherència Cardíaca

Uniting People ha presentat els resultats de la prova pilot del Programa de Coherència Cardíaca. L'han fet amb la gent gran de Begur amb la intenció de demostrar que la coherència cardíaca permet aconseguir un millor benestar físic, psíquic i social. Els resultats han deixat molt satisfets a l'entitat i a l'Ajuntament. En l'acte de presentació dels resultats hi ha participat el cardiòleg Manel Ballester.

L'Associacio Uniting People ha presentat l'informe d'Avaluació del Programa de Coherència Cardíaca per majors de 60 anys. Ho ha fet en col·laboració de l'Ajuntament de Begur i el Casal de la Gent gran en un acte que s'ha centrat en la promoció de la salut i el benestar de les persones majors del municipi. Uns resultats que des de l'entitat valoren com a "molt positius".

Aquesta ha estat una prova pilot que s'ha fet amb gent gran de Begur. L'objectiu era demostrar que millorar la respiració i la salut cardíaca no només és positiva individualment, sinó que ho és en l'àmbit social. La voluntat d'Uniting people és fer cursos per saber gestionar els nivells d'estrès i ansietat per tenir una millor salut.

Des de l'Ajuntament, van acollir molt bé la inciativa.

Des d'Uniting people, esperen que aquesta prova pilot no es quedi aquí, sinó que volen continuar treballant.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat