El piano, fil conductor dels Concerts d’Aro 2023

Clara Peya, Los Fumeros, Joan Vives, 'Retrobem la Sarsuela', Emma Stratton, Sant Andreu Dixie Jazz Band, Albert Guinovart i Elisabet Franch són els protagonistes del festival 'Concerts d'Aro' de l'edició d'enguany, on el piano serà el fil conductor de tots els concerts.

La 15a edició del cicle de "Concerts d'Aro", tindrà inici el diumenge 14 de maig i culminarà a inicis de setembre. Hi actuaran en un total de 7 concerts: Clara Peya, Los Fumeros, Joan Vives, 'Retrobem la Sarsuela', Emma Stratton, Sant Andreu Dixie Jazz Band, Albert Guinovart i Elisabet Franch, en què cal destacar la varietat d'estils i l'aposta per la paritat de gènere. L'instrument protagonista serà el piano que actuarà com a fil conductor de la programació.

L'objectiu d'aquest cicle de concerts, organitzat per l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro, en col·laboració amb Seed Music, és dinamitzar el municipi i apropar la cultura musical a preus populars. L'auditori de l'Espai Ridaura acollirà 4 concerts i la resta es realitzaran a l'església de Santa Cristina d'Aro.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat