Platja d'aro organitza la campanya comercial d'estiu 'Per Cel, Mar i Terra' amb sorteigs

Aquest any platja d'aro planteja la Campanya 'Platja d'aro, per Cel, Mar i Terra', una estratègia de màrqueting que es basa en la participació de diferents sorteigs amb premis que s'obtenen amb la compra de productes a qualsevol dels 56 establiments que comercialitzen al municipi. 

Aquest estiu, 'Platja d'Aro, per Cel, Mar i Terra' és la campanya de promoció comercial que l'Associació d'empresaris de Platja d'aro ha organitzat per aquest any. Amb aquesta campanya tothom que faci una compra mínima de 20 euros en un dels 56 establiments adherits podrà optar a participar en un concurs que ofereix la possibilitat d'aconseguir diversos lots de premis a residents, visitants i turistes

Els requisits que s'han de complir per poder participar en els tres sorteigs que hi haurà els dies 14 i 28 de juliol i 18 d'agost són primerament comprar un producte d'un valor igual o superior a 20 euros, registrar-se a l'acció promocional mitjançant un codi QR i seguir els perfils d'instagram de l'entitat i del comerç en cas que tingui. 

Aquests tres sorteigs anomenats Premis Cel, Mar i Terra seran majoritàriament paquets per a dues persones per una estada de cap de setmana a diferents Hotels, sessions fotogràfiques, sopars gastronòmics, còctels per compartir amb amics i vals de compra de regal entre d'altres premis. Finalment, dijous 15 de setembre hi haurà el gran sorteig final Cel, Mar i Terra d'un cap de setmana VIP amb un vol en helicòpter, un val de regal de 100 euros de la Joieria Wesselton pel seu 25è Aniversari, unes ulleres de sol amb un val de 50 euros per l'Òptica Gràcia, travessia en veler amb càtering inclòs, una estada de cap de setmana a l'Hotel Costa Brava i un menú gastronòmic degustació arran del mar al Restaurant Marisqueria M&B.

Per acabar, altres aspectes a tenir en compte són que tothom qui vulgui participar es podrà inscriure tantes vegades com butlletes hagin adquirit i aquests automàticament passaran a participar en tots els sorteigs que estiguin vigents en aquell moment. Un generador de nombres automàtic amb gravació de vídeo en directe serà l'encarregat d'anar descobrint els guanyadors dels diferents premis i així aquesta estratègia de màrqueting també servirà per a l'augment de la comercialització als diferents locals del municipi i les ganes per part dels ciutadans i visitants de continuar participant en aquests sorteigs cada any. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat