Una avaria a la canonada principal de la Bisbal d'Empordà deixa sense aigua el municipi

El que al principi era una obra de reparació de la canonada, s'ha convertit en una obra més complicada perquè també ha tingut una afectació la canonada de gas que passa pel mateix lloc. S'espera que les obres s'allarguin durant el dia d'avui fins a poder restablir el servei d'abastiment d'aigua a la normalitat. 

Una avaria a la canonada principal de distribució d'aigua domiciliària a la Bisbal d'Empordà ha deixat sense subministrament el municipi. Des de primera hora, els tècnics d'Agbar estan treballant per intentar reparar el problema, però el que al principi era una obra de reparació de la canonada, s'ha convertit en una obra més complicada. La raó ha estat que durant l'execució de les obres, també ha tingut una afectació la canonada de gas que passa pel mateix lloc.

Com a solució temporal per abastir d'aigua a la població, s'han ubicat dos camions cisterna: Un davant del geriàtric i un altre al pàrquing del camp de futbol vell. En aquests moments, dels del consistori, estan pendents de l'evolució de les obres, així com de les necessitats dels diferents equipaments del municipi per tal d'oferir les solucions pertinents.

Preguntat sobre les reincidents avaries de les canonades d'aigua a la Bisbal, l'alcalde declara que l'única solució a totes aquestes afectacions seria l'adequació de tota la xarxa de canonades de la ciutat, que es troba en mal estat.

Quant a la municipalització de l'aigua a la Bisbal d'Empordà, Aparicio afegeix que no estan preparats per fer-ho, ja que en els darrers anys de mandat no s'ha estudiat un pla director de l'estat de les canonades al municipi i tampoc la seva adequació. Així doncs, des del mandat actual, avancen que licitaran el pla director per conèixer l'estat de totes les canonades de la ciutat i la inversió que es necessita per decidir la solució més adient.

Així doncs, com compartia Aparicio, s'espera que les obres s'allarguin durant el dia d'avui fins a poder restablir el servei d'abastiment d'aigua a la normalitat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat