El febrer es posarà en marxa el primer curs del Campus Costa Brava

L'Ajuntament de Platja d'Aro ha arribat a un acord amb l'Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona per oferir cursos de curta durada per formar a empresaris i ciutadans. De moment, aquest febrer s'iniciarà la formació la "Vida quotidiana i humanisme" a l'Espai Cultural Masia Bas de Platja d'Aro. Qui vulgui ja es pot matricular.

Ja s'ha materialitzat la signatura de l'acord entre l'Ajuntament de Platja d'Aro i l'Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona per posar en marxa el Campus Costa Brava . És la primera vegada que l'institut organitza formacions fora de l'àrea metropolitana de Barcelona. L'objectiu és promoure la formació contínua amb independència de la seva edat.

De moment, s'han programat dos cursos de curta durada relacionats amb humanitats. El primer anomenat "Vida quotidiana i humanisme" començarà aquest febrer a l'Espai Cultural Masia Bas. Està obert a tothom, especialment pels majors de 55 anys. Serà de 20 hores, el preu es de 165 euros i qui estigui interessat ja es pot matricular. Hi ha 20 places disponibles.

El següent curs està previst que es faci a partir de l'abril. Es tracta de la formació "Humanisme i desenvolupament humà". La idea és ampliar l'oferta de formació durant tot l'any. De fet, es treballa per oferir cursos abans de l'estiu relacionats amb negocis i empresaris del tercer sector de Platja d'Aro.

Des de l'Ajuntament de Platja d'Aro fa anys que treballen per oferir diferents tipus de formació. Actualment, també estudien la possibilitat d'obrir una escola d'oficis.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat