Entregats els premis del Gran Sorteig de Nadal de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró

Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, va celebrar un acte de lliurament dels premis del Gran Sorteig de Nadal. A banda dels premis repartits, també es van lliurar cinc mil euros en xecs regals entre la població amb el sorteig de xecs regal diari de la campanya.

Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, va celebrar un acte de lliurament dels premis del Gran Sorteig de Nadal. Així doncs, les tres guanyadores, ja poden gaudir dels premis resultants de la vuitena edició del sorteig que, recordem, enguany disposava de més de 37.000 butlletes participants, el record absolut de la iniciativa fins al moment. 

Van acompanyar a les guanyadores, els representants de les entitats organitzadores d’aquesta proposta de dinamització comercial del municipi: Joan Díaz, de l’Associació d’Empresaris ADEM; la regidora de Turisme i Promoció Econòmica, Imma Gelabert, i l’alcalde Maurici Jiménez.

L’afortunada amb el Primer Premi, un cotxe model Fiat 500 hídrid, ha estat Sandra Jáimez Gálvez, de Platja d’Aro, amb una butlleta (núm. 2.345) lliurada a la Carnisseria Arnall.

El Segon Premi, una bicicleta elèctrica, ha estat per a Judith Valverde Lozano de Santa Cristina d’Aro, amb una butlleta de Regal'Aro (núm. 31.064). 

El Tercer Premi, una tauleta tàctil, ha estat per a Sandra Castellà Hernández, de Sant Fruitós de Bages, qui va comprar a la Perfumeria Júlia (núm. 16.721).

Altrament, les mateixes butlletes permetien participar en el sorteig diari de xecs regal de 50 euros cadascun, el que ha suposat una repartició global de gairebé 5.000 euros regalats entre la població participant.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat