Les activitats aquàtiques de l'escola Portitxol de L'Estartit creixen amb natació i surf

INTERVÉ: Gemma Romanyac, cap d'estudis de l'Escola Portitxol

És plena tardor a L'Estartit, el dia s'ha llevat gris i el mar, ple de caràcter. Res no frena, però, aquest grup de valents de 1r i 2n de primària de l'escola Portitxol de la localitat d'anar a combatre les onades. 

Un curs més segueix endavant el projecte 'L'escola al mar' del centre Portitxol. Aquesta vegada ha crescut: no només es fan activitats de vela lleugera amb l'alumnat de 5è i 6è, sinó que a més s'imparteixen nocions de natació en aigües obertes entre els infants de cicle inicial i de surf amb els de 3r i 4t. Es reforça d'aquesta manera el vincle entre els nens i nenes, fills d'una vila marinera, i el mar. De fet, molts d'ells estan poc avesats a nedar-hi i dies com el d'avui, lluny del que poden pensar els més porucs, són idonis per perdre la por de fer-ho.  

"L'escola al mar" és una iniciativa possible gràcies a l'organització de la vela per part del CN L'Estartit, que a més finança l'activitat, i la de la natació i el surf a mans de l'escola Agro Rural Surf. Compta també amb subvencions de la Diputació de Girona, el Ministeri d'Educació i el Fons Social Europeu

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat