Torna la Garoinada, la campanya gastronòmica degana a la demarcació

Palafrugell

Data: 11/01/2018

Les garoines tornen a ser les protagonistes de les taules dels restaurants palafrugellencs durant el primer trimestre de l'any.

Des de fa 27 anys les garoines esdevenen el plat principal de la que es considera la primera campanya gastronòmica que es va engegar a les comarques de Girona. Fins el 25 de març un total de 9 restaurants del municipi ofereixen un menú que consisteix en un entrant de garoines, un primer plat a triar entre mar i muntanya o bé un altre plat diferent a cadascun dels restaurants, unes postres de crema i cafè. Uns menús que van maridats pel celler Espelt i que oscil·len entre els 38 i els 45 euros.

Des de fa uns anys, però, La Garoinada que s'ha presentat avui davant la premsa, va més enllà de ser tan sols una campanya que es centra en un menú en un restaurant, posa a l'abast dels consumidors un seguit de fórmules que permeten als visitants escollir entre venir un cap de setmana, sortides en vaixell d'època o un paquet per visitar diversos equipaments culturals de la població.

Diferents propostes encarades a tot tipus de públic que pretenen atraure a un gran nombre de visitants en un moment de l'any que és molt fluix a nivell turístic. Precisament l'època en la que s'ha de portar a terme la campanya és un tret diferencial que ha permès al municipi treure'n un bon rendiment econòmic. Durant la passada edició es van fer un total de 6.000 menús que es tradueix en 72.000 garoines servides.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat