La tercera edició del festival Salat conclou amb més de 10mil assistents

L'edició del Salat del Porta Ferrada ha resultat tot un èxit de nou i des de l'organització en fan un balanç molt positiu: més de 10.000 assistents han gaudit dels espectacles de la programació d'enguany. El festival ha conclòs amb l'actuació de The Luthiers, la qual ha coincidit amb l'última actuació del grup a Europa abans de tornar-se a Argentina.

Aquest passat diumenge va finalitzar el Salat, el cicle d'espectacles d'humor que forma part del festival Porta Ferrada. Enguany és el tercer any que se celebra i ja és tot un referent al territori. Així ho demostren les xifres d'assistència: en aquesta edició del 2023, el festival ha venut més de 10.500 entrades pels espectacles de la seva programació.

Ahir va estar el torn de l'actuació dels The Luthiers, un grup humorístic musical que ha fet la seva última parada a Sant Feliu de Guíxols abans de tornar a argentina, el seu país natal. Aquesta ha resultat la seva última actuació a Europa, és per això que ha estat un espectacle molt especial, a l'hora que graciós i de gran qualitat musical.

En conclusió, l'edició del Salat del Porta Ferrada ha resultat tot un èxit de nou i des de l'organització en fan un balanç molt positiu. L'any vinent, s'hi espera una quarta edició per tornar a emplenar d'humor escenaris del municipi com el Guíxols Arena, la sala Las Vegas o el Teatre Auditori Narcís Masferrer.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Societat