L'AdEM celebra els Premis Inspira

L'Associació d'Empresaris de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró (AdEM), ha fet entrega dels Premis Inspira, que atorga reconeixement a les empreses, associacions i personalitats que, amb la seva tasca, trajectòria i actitud, han esdevingut font d'inspiració per al conjunt del municipi. Tot i que aquesta ha estat la primera edició, aquests reconeixements ja es donaven en anys anteriors amb el tradicional sopar de tardor i que ara s'ha fet aquesta nova versió amb un nou aire i imatge.

L'Associació d'Empresaris de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró (AdEM), ha celebrat la primera edició dels premis Inspira, en reconeixement a les empreses, associacions i personalitats que, amb la seva tasca, trajectòria i actitud, han esdevingut font d'inspiració per al conjunt del municipi.

Entre els premiats cal destacar el Grup de Natura Sterna, que ha estat guardonat amb el Premi Inspira a la Iniciativa Sostenible i amb un xec valorat en quasi 1300 euros, que l'entitat naturalista de la Vall d'Aro destinarà al projecte "Oasi de Papallones", que té la missió de recuperar espècies pol·linitzadores incorporant plantes autòctones i aromàtiques al Parc dels Estanys.

La resta de premiats han estat Carnisseries-Xarcuteries Arnall amb el Premi Inspira a la Qualitat i Millora Continua, el garden Artiflora amb el Premi Inspira a la Promoció i Difusió del municipi, i l'Associació Trenet de la Vall d'Aro amb el Premi Inspira a la Contribució Altruista al municipi.

Tot i que aquesta ha estat la primera edició dels Premis Inspira, aquests reconeixements ja es feien en anys anteriors en el municipi amb el tradicional sopar de tardor.

La gala també ha constat amb un sopar solidari on una part del seu cost també va destinat al projecte "Oasis de Papallones", i ha estat amenitzat per l'artista local Judà, que ha realitzat una obra amb la participació d'alguns dels assistents i que s'ha sortejat al final de l'acte entre tots els convidats. També ha intervingut la comunicadora Clara Sánchez-Castro que ha captivat al públic amb la seva veu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat