Les plaques de cava envaeixen la Rambla de Sant Feliu de Guíxols

L'Associació de Filatèlia i Col·leccionisme de Sant Feliu de Guíxols ha organitzat la 23a Trobada de col·leccionistes de plaques de cava. Un acte on els assistents han pogut intercanviar i afegir peces a les seves col·leccions. De plaque se'n fan de noves contínuament, cosa que provoca que aquestes col·leccions siguin infinites. Un acte que reuneix gent de tota Catalunya que compten amb milers de plaques. 

Col·leccionistes d'arreu de Catalunya s'han trobat a Sant Feliu de Guíxols per celebrar la 23a Trobada de col·leccionistes de Plaques de Cava. A la Rambla s'han pogut veure grans àlbums amb milers de plaques que els assistents han pogut intercanviar. Que cada ampolla de cava tingui la seva xapa fa que aquest col·leccionisme sigui infinit. 

Cada any fan una xapa de curs legal, una pirula i una xapa de marquista. Mentre que a una banda hi havia les ampolles de cava amb la xapa d'aquesta edició, a l'altre costat s'hi trobaven les taules on els col·leccionistes han pogut afegir peces als seus àlbums. Anys i anys col·leccionant que fan que alguns tinguin desenes de milers de plaques. 

L'Associació Filatèlica i de Col·leccionisme manté vives aquestes trobades, cosa que aporta noves propostes a la vida cultural local.

Després d'aquesta trobada, afirmen que ja ho tenen tot a punt per l'exposició filatèlica i la segona Trobada de Filatèlia de Catalunya del pròxim mes de setembre.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat