23 joves del Baix Empordà formen part de les beques de la Fundació Impulsa

La Fundació Impulsa acompanyarà 23 joves del Baix Empordà en aquest curs escolar. Aquests ho faran de la mà de diferents mentors i mentores que donaran consell als joves i crearan un vincle per establir una relació d'acompanyament durant l'any. Algunes d'aquestes parelles són noves i s'han conegut per primera vegada  aquest cap de setmana. Altres repeteixen l'experiència del curs anterior i esperen conèixer més coses l'un de l'altre. 

23 joves del Baix Empordà són els que formen part de les beques de la Fundació Impulsa per aquest curs. Aquest dissabte, han fet la primera trobada on algunes parelles de mentors i joves s'han retrobat després de l'estiu i d'altres que s'han conegut per primera vegada. Aquests s'han pogut conèixer i pels mentors és una oportunitat per saber quin és el futur que els hi agradaria tenir als estudiants. Una d'aquestes noves parelles és la de l'Arnau i en Carles.

Perquè mentors i joves es coneguin, durant la primera sessió han fet activitats perquè tothom conegués una mica millor les altres persones intentant trobar punts en comú. També s'han fet petits jocs que han animat l'ambient i que han convertit els nervis de l'inici en tranquil·litat i riures.

Aquesta primera jornada també ha estat el retrobament entre alguns mentors i joves com l'Eva i la Janna. Elles estan molt satisfetes del seu primer any i esperen que per aquest curs es puguin conèixer una mica més.

La Fundació Impulsa vol que els mentors aconsellin als joves i aportin aquest punt de tranquil·litat en un període de la vida com és l'adolescència, on sempre sorgeixen dubtes i moments difícils.

Des de la fundació es vol donar suport econòmic, tecnològic, humà, social i laboral als joves que hi participen. Aquest és el novè any d'aquest projecte i enguany hi participen més de 320 joves i 230 mentors arreu de Catalunya.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat