PP's Park obre les portes aquest divendres

INTERVENEN: Vanessa Gómez, responsable de comunicació de PP's Park // Maurici Jiménez, alcalde de Castell-Platja d'Aro

PP's Park obrirà les seves portes el proper 19 de juny. El parc estava llest per obrir just abans de que es decretés l'estat d'alarma i durant el període de confinament han estat preparant totes les mesures preventives per poder obrir amb total seguretat.
 
La setmana passada tots els treballadors de PP's Park van superar el test amb èxit i a banda d'això se'ls hi prendrà la temperatura cada vegada que entrin a treballar. Tot el personal disposarà de gel hidroalcohòlic pel seu propi ús i haurà de portar mascareta i guants en tot moment.

Una altre de les mesures ha estat reforçar l'equip de neteja, ja que moltes de les atraccions, així com les zones de pas, es desinfectaran constantment. D'altre banda, també compten amb un producte de neteja especial que te un efecte de 24 hores i que s'aplicarà cada nit a aquelles atraccions, com la piscina de boles, on es complica fer-ho entre torn i torn.

També s'han implantat dispensadors de gel hidroalcohòlic i guants repartits per tot el parc perquè en puguin fer ús tots els visitants de forma gratuita.

Tot i complir amb la normativa, durant la fase 3 es reduirà l'aforament al 50%, i d'aquí a 15 dies, quan entrem a la "nova normalitat", es podrà arribar fins al 75% ja que es tracta d'un àrea exterior. En temporades anteriors l'aforament era de 1.000 visitants i per tant estem parlant d'unes 750 persones. Al tractar-se d'una àrea exterior, els visitants no estaran obligats a portar mascareta. Pel que fa als preus, es mantindran les mateixes tarifes i bonus que a la temporada passada.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat