El Montgrí 2020 serà dedicat als col·lectius que van treballar durant el confinament

Torroella de Montgrí

Data: 07/08/2020

INTERVÉ: Roser Font, regidora de cultura i festes de l'ajuntament de Torroella de Montgrí

Aquest any tan marcat per la pandèmia, el ple de l'ajuntament de Torroella de Montgrí ha decidit concedir la medalla del Montgrí 2020 a tots aquells col·lectius que van estar treballant presencialment durant el confinament.
De manera que la Medalla del Montgrí d'enguany, estarà dedicada de manera conjunta i representativa, al personal dels serveis essencials que van continuar desenvolupant la seva tasca durant els 3 mesos de confinament. Es vol distingir, així, el seu esforç en favor de la ciutadania i el treball que van continuar fent, assumint, fins i tot, riscos en un context sanitari tan advers per l'elevat risc de contagi de la COVID-19.
Els col·lectius distingits seran el personal sanitari, personal de residències i de cura de la gent gran, personal d'oficis de manteniment d'instal·lacions, infraestructures i neteja de l'espai públic, Policia Local, personal del sector de productes alimentaris, farmàcia, treballadors del transport públic i de mercaderies i ONG's i voluntariat.

L'acte institucional de lliurament serà a l'Auditori Teatre Espai Ter amb aforament limitat. Com és tradició, se celebrarà el 24 d'agost en el marc dels actes de la Festa Major de Torroella de Montgrí.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat