Instal·lació de càmeres de seguretat a Vall-llobrega

Vall-llobrega

Data: 06/07/2021

Actualment, el municipi de Vall-llobrega per fi disposa d’unes càmeres de videovigilància a l’entrada del poble, recurs indispensable a causa de les situacions de perill que van patir els ciutadans del poble.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
Per aquesta raó s'ha decidit instal·lar unes càmeres de videovigilància, per tal de substituir la funció que farien els mossos d'esquadra, ja que el municipi no compta amb el seu servei. Aquest projecte es va plantejar amb molta insistència i dificultat, ja que els pobles que es troben al voltant de Vall-llobrega disposen de càmeres de vigilància, per tant, si algú té pensat dur a terme un robatori, el punt més fàcil per fer-ho seria, naturalment, el municipi que no disposa d'aquestes videocàmeres, en aquest cas Vall-llobrega. 

A causa dels incidents que hi va haver anteriorment per falta de vigilància, la instal·lació de les càmeres de seguretat va passar a ser una gran necessitat per al poble, ja que la situació de continus i progressius robatoris cada vegada era més freqüent.

Finalment, gràcies a la instal·lació de les càmeres de vigilància, el nivell de seguretat del poble ha incrementat notòriament i el nivell de robatoris i d'incidents hi ha disminuït al 90% aproximadament. Els ciutadans estan contents i agraeixen que aquest projecte s'hagi pogut dur a terme i, així, aconseguir una tranquil·litat i una millor convivència dintre el poble.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat