El Pessebre Vivent de Castell d'Aro va rebre 7.520 visites

El Pessebre Vivent de Castell d'Aro va rebre la visita de 7.520 persones en la seva 59ena edició. L'organització ha fet públiques les xifres d'un any que ha anat molt bé i que ha tingut set represntacions amb la implicació d'unes 450 persones.
 

Segons el balanç de l'organització el dia amb més visitants ha estat el dia 30 de desembre amb la presència de més de 1.700 persones.
Malgrat l'amenaça de pluja que hi va haver alguns dies, la meteorologia va respectar la respresentació del pessebre vivent Degà de Catalunya, cita ineludible de cada any per les dates nadalenques.
 
Com cada any la represnetació del naixement de Crist va tenir una jornada solidària amb la Marató de TV3 que va recaptar 345 euros.
 
Enguany el pessebre vivent va començar ben  mediàtic amb el programa 1MonCat de la Xarxa on TV Costa Brava va portar a tota Catalunya les seves interioritats. 
 
Havent paït les xifres de la 59ena edició l'organització ja comença a posar fil a l'agulla a la propera que serà ben especial. I és que el pessebre vivent fa sis dècades i s'estan preparant tot d'actes. 
 
El tret de sortida serà ben d'hora els dies 10 i 11 de març amb l'Assemblea de la Coordinadora de Pessebres Vivents que es farà a Castell d'Aro. 
El pessebre vivent va néixer el 1959 amb pocs figurants i ubicats aquests a l'església del nucli. Amb els anys es va fer gran, es van buscar nous espais on ubicar-hi quadres bíblics i avui, després de 59 edicions compta amb un recorregut d'1 quilòmetre i mig que arrenca al mig del poble i que circula cap a la vall de la Coma.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat