Talls de carreteres i incidències diverses al Baix Empordà pels aiguats

Talls de carreteres i incidències diverses al Baix Empordà pels aiguats
Baix Empordà

Data: 21/01/2020

Més enllà dels talls de llum amb els que s'han aixecat bona part dels usuaris a les comarques gironines, les fortes pluges del temporal Glòria han tingut més conseqüències al Baix Empordà. Els Bombers han rebut fins les 11 del mati una cinquantena d'avisos.

Segueixen tallades les carreteres  C-31 a Ullà, la Giv-6321 de Bellcaire a Albons, la GI-643 a Gualta entre Torroella de Montgrí i Parlavà per inundacions a la calçada.

Des de les 10 de la nit els Bombers han rebut avisos també de cotxes que havien quedat atrapats o amb incidències per l'aigua, sense danys humans, a La Tallada, Bellcaire, Serra de Daró i Calonge

Problemes d'inundacions a l'interior d'edificis, com l'entrada d'aigua a una casa del carrer Olivera de Calonge o d'un pàrquing al Passeig Marítim de Platja d'Aro on els Bombers no poden actuar-hi perquè es tracta d'aigua de mar.

Una problemàtica repetida és la d'arbres caiguts que han tallat vies com a la carretera del Mas Pinell, a Torroella de Montgrí; al Juli Garreta i la urbanització S'Agaró de Castell-Platja d'Aro; també arbres caiguts a Palafrugell, Colomers, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura, Santa Cristina d'Aro i Pals.

A Sant Feliu de Guíxols els Bombers han anat a fer una assistència en un pal de la línia elèctrica al carrer Nàpols.

Protecció Civil recomana evitar la mobilitat fora dels nuclis urbans al Baix Empordà i al Gironès. Des del govern català demanen molta precaució si s'ha d'agafar la carretera en aquestes dues comarques

La Policia Local de Castell-Platja d'Aro espera la crescuda del riu Riudaura i ja han evacuat l'aparcament de caravanes

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat