Concurs de fotografia per recrear cartells de Carnaval de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró

Intervé: Pedro Torres, regidor de joventut, i Loreena Surís, técnica de joventut.

Si enguany a causa de la pandèmia les rues de carnaval d'arreu del país s'han suspès, ara és l'hora dels municipis d'idear propostes alternatives a la fins ara, tradicional carrossa de disfresses. És el cas de l'Àrea de Joventut de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró que, per tal d'anar escalfant motors, no ha volgut renunciar al cartell publicitari d'enguany.

Concurs de fotografia
En concret, s'ha ideat un concurs en què els ciutadans i ciutadanes han de recrear els cartells de Carnaval d'edicions anteriors. Així, el que s'ajusti més a l'original podrà aconseguir un dels tres premis, que s'entregaran el pròxim 15 de febrer.

Deu propostes de cartells per recrear
Els interessats han d'anar a l'Instagram de l'Àrea de Joventut del municipi (@joventutplatjadaro) i tirar una de les propostes seleccionades per participar, des del pallasso de 1997 fins a la Harley Quinn de 2018. En total hi ha 10 cartells per triar i recrear.

Segons els seus organitzadors, han optat per fer un concurs amb l'objectiu de fer partíceps als ciutadans del municipi d'una festivitat, que enguany, serà d'allò més atípica.

Tres guanyadores fins al 12 de febrer
Entre totes les fotografies, que s'hauran d'enviar al mail o al whatsapp de l'Àrea de Joventut, sortiran 3 guanyadores. Teniu temps d'enviar les vostres propostes fins al 12 de febrer.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat