L’IPEP edita un fulletó informatiu amb les grans bosses d’aparcament que té el municipi

L’IPEP edita un fulletó informatiu amb les grans bosses d’aparcament que té el municipi
Palafrugell

Data: 09/07/2021

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) ha editat un fulletó informatiu on es recullen dels aparcaments disponibles per aquesta temporada d’estiu al municipi.

Aquest fulletó indica els pàrquings gratuïts, de pagament i zones blaves que hi ha a Palafrugell. A més, incorpora un QR que deriva directament a un Google maps de la web visitpalafrugell.cat amb totes les indicacions per arribar-hi, inclosos els aparcaments de Calella de Palafrugell, Llafranc i Tamariu, que són dels més utilitzats durant la temporada d’estiu.

Pel que fa als aparcaments gratuïts que hi ha al municipi, es detallen les 13 zones d’aparcament, on s’hi ofereixen un total de 938 places. D’altra banda, s’incorpora els 3 pàrquings de pagament (c/ Torres i Jonama, Casal i Can Mario) que ofereixen 503 places d’estacionament. I a més, també s’informa dels 12 espais d’aparcament de zona blava que hi ha al municipi, que en total són 290 places.
 
A més, en l'àmbit informatiu, el fulletó també mostra als usuaris els punts on es realitzen les parades del bus turístic “Julivia” a Palafrugell i les múltiples adreces d'interès.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat