Xavier Pérez és el nou gerent del SSIBE

INTERVÉ: Xavier Pérez, gerent del SSIBE

El doctor Xavier Pérez és el nou gerent de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, l'entitat que gestiona l'Hospital de Palamós i el Consorci Assistencial del Baix Empordà. Pérez, que porta 23 anys treballant al SSIBE, substitueix a Jordi Calsina després de trenta anys a la gerència. 

Agraint el llegat que ha deixat el doctor Calsina, que va posar els fonaments i va consolidar el model actual del SSIBE basat en l'atenció primària, veu com els temps canvien i observa reptes a tres nivells. 

Per una banda s'ha de millorar l'accessibilitat i els sistemes de comunicació: per això acaben d'estrenar un nou lloc web molt més funcional i estan perfilant una app mòbil perquè els usuaris puguin concertar hores de visita amb més agilitat. Per l'altra, s'ha de saber gestionar uns equips de personal cada vegada més envellits i sense grans previsions de noves incorporacions. Finalment, cal reorganitzar-se de cara al perfil canviant del pacient: actualment més de dos terços dels ocupants de l'Hospital de Palamós superen els seixanta anys d'edat.

Xavier Pérez és des de fa dotze anys director assistencial de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà. Tot i que compta amb fer una transició d'un càrrec a l'altre durant els propers mesos, de moment els mantindrà tots dos.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat