El Sindicat d'Habitatge de Guíxols espera ser més eficaç en els pròxims mesos

El Sindicat d'Habitatge de Sant Feliu de Guíxols ja fa mig any que treballa per evitar desnonaments i donar resposta a famílies vulnerables. De moment, no ha pogut evitar el desallotjament de dos casos que s'han produït al municipi. En canvi, sí que ha pogut reallotjar a una família.


Ja fa sis mesos que el Sindicat d'Habitatge de Sant Feliu de Guíxols es va posar en marxa i des de llavors ha convocat dues accions de protesta per intentar evitar el desnonament de dues famílies que finalment s'han acabat executant.

És el cas de la família de la Patrícia, que ja fa quasi tres mesos que viu en un hostal. Tot i això, explica que el sindicat ha estat una eina de suport per buscar ajuda.

En canvi, el sindicat ha pogut reallotjar-ne una altra durant els seus primers sis mesos de vida. El sindicat es va crear el setembre amb l'objectiu de donar resposta a la problemàtica de l'habitatge al municipi. Des de llavors que cada dilluns a les 19 h es reuneixen al Montclar i tracten diversos casos.

Actualment, són una vintena de membres i esperen ser més eficaços de cara els pròxims mesos per poder aturar els desnonaments que es produeixin al municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat