L'Ajuntament de Begur i Càritas donaran una segona vida als voluminosos de la deixalleria

L'Ajuntament de Begur i Càritas donaran una segona vida als voluminosos de la deixalleria
Begur

Data: 09/01/2020

El consistori de Begur i Càrites aposten per afavorir conjuntament la reducció de la quantitat de voluminosos que tenen com a destí la deixalleria i per a reutilitzar aquests béns en benefici de les persones.
 
La Junta de Govern Local va aprovar el passat 10 de desembre la signatura d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Begur i Càritas Diocesana de Palafrugell per a la gestió del servei de recollida de béns voluminosos que es dipositen a la deixalleria municipal.
 
L’acord permetrà destinar els béns voluminosos que s’entreguin a la deixalleria a les accions socials que l’entitat organitza a diversos municipis de les comarques gironines -entre ells, Begur- per tal de donar suport a persones que es troben en risc de pobresa o exclusió social.
 
Maite Selva, alcaldessa de Begur i regidora de Serveis Socials, posa en valor la tasca social que Càritas duu a terme al poble i arreu del territori i explica que “amb aquesta iniciativa acomplim un doble objectiu. Primer, reduir la quantitat de voluminosos que tenen com a destí la deixalleria municipal; i segon, reaprofitar tots aquests materials donant-los una finalitat social en benefici de les persones i dels col·lectius que més ho necessiten”.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat