El Mar dels Nens es reinventa amb sis espectacles familiars

INTERVÉ: Pedro Torres, regidor d'Infància i Joventut de Castell-Platja d'Aro

Per raons òbvies aquestes festes no es veuran parcs infantils de nadal. O, com a mínim, no tal i com s'havien entès fins ara. El Mar dels Nens de Platja d'Aro, parc de referència a les comarques gironines, s'ha reinventat enguany per mantenir viu el seu esperit malgrat tot el que el PROCICAT impedeix en resposta a la pandèmia. 

És per això que el nom 'El Mar dels Nens' es manté per anunciar un cicle nadalenc d'espectacles familiars. Seran sis tardes al Palau d'Esports i Congressos platjarenc amb números de disciplines diverses. Les entrades es poden aconseguir per 2'5 euros al lloc web municipal o abans de cada espectacle, si és que en queden. Tot i la possibilitat d'un aforament molt més elevat, s'ha decidit que només hi hagi 200 cadires. 

Pel que fa a la progamació el dia 27 de desembre es veurà 'Els tres porquets', de Dreams Teatre; el 28, 'The Show Balloon', amb Yo Soy la Fiesta; el 29, 'Visca la Festa per Nadal', a càrrec de Rikus; el 30, 'Viu la Màgia', de David el Mag; el 2 de gener serà el torn de 'Un Nadal Musical', de la companyia El Gripau Blau; i el 3 de gener el de 'Musicirc', amb Cirquet Confetti. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat