L'Hotel Aromar celebra la reinauguració davant 400 persones

L'Hotel Aromar de Platja d'Aro reneix convertit en un establiment modern, lluminós i obert al passeig marítim. L'històric edifici adquirit per la família Comes el 1979 ha viscut una reforma integral que l'ha tingut tancat 7 mesos. Ara els espais són més diàfans i s'han eixamplat totes les obertures.

Amics i coneguts de la Família Comas i el món empresarial de Platja d'Aro va voler compartir la inauguració de l'emblemàtic establiment del passeig marítim. Cava i música van amenitzar una festa per donar a conèixer un edifici que ha canviat tant que es fa difícil reconèixe'l per dins.

Els treballs es van iniciar a l'octubre en un projecte de XC Arquitectes i BOW design. Poc menys de 200 operaris han treballat en unes obres que permetran a l'Hotel assolir la categoria de 4 estrelles amb 5 suites i 24 habiacions panoràmiques. En total el grup hoteler s'ha gastat més de 4 milions d'euros.

El bufet i restaurant també s'ha millorat mantenint l'aposta pel producte de proximitat.

Aquesta no és l'única reforma que abordarà l'Aromar que en una segona fase preveu traslladar la piscina al terrat i fer una zona de spa. També un aparcament pels clients.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat