L'alcalde de Manlleu dimiteix per un vídeo on apareix begut a Platja d'Aro

L'alcalde de Manlleu dimiteix per un vídeo on apareix begut a Platja d'Aro
L'alcalde de Manlleu, el republicà Àlex Garrido, ha dimitit del seu càrrec després que s'hagin fet públiques unes imatges d'aquest passat estiu on apareix totalment begut al Canalla, un local d'oci de Platja d'Aro. Al vídeo que va gravar un dels clients de les taules pròximes, es veu com els agents de seguretat privada de l'establiment el fan fora en un estat d'embriaguesa.

Garrido ha fet públic un comunicat adreçat al veïnat on fa pública la seva renúncia. Assegura que el seu comportament és "del tot censurable", sobretot tenint en compte "la situació crítica que travessa el país", referint-se a la crisi sanitària del coronavirus. També afegeix que els representants públics han de ser "exemplars", també a la seva vida privada.

Per l'exalcalde de Manlleu, "reconeixer l'error" és un exercici d'honestedat i demana que no es barregi l'incident amb "la bona tasca" que s'ha portat a terme al municipi des de l'equip de govern. En aquest sentit, la renúncia es farà efectiva a partir d'aquest pròxim dilluns

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat