L’escola bressol de Santa Cristina reobre el 4 de juny com a casal d'estiu

L’escola bressol de Santa Cristina reobre el 4 de juny com a casal d'estiu
Santa Cristina d'Aro

Data: 30/05/2020

L’escola bressol Guirigall de Santa Cristina d’Aro reobrirà a partir de dijous vinent, 4 de juny, com a casalet d’estiu. L’horari del casalet serà de 9 a 13 hores, si bé hi haurà dues hores complementàries abans i després, de manera que l’horari es pot ampliar de 8 a 14 hores. A més, no hi haurà servei de menjador. El centre, d’acord amb les actuals circumstàncies causades per la Covid-19, té una capacitat màxima per a 25 infants, amb un màxim de 5 per aula, que han de ser alumnes actuals del centre de les línies de P1 o P2, ja que no es reobrirà la de P0. De moment, però, s’obriran tres aules i s’ofereixen, per tant, 15 places, amb la previsió d’ampliar-ne la capacitat. 

Cada aula de 5 alumnes, que sempre seran els mateixos, comptarà també sempre amb la mateixa educadora. El servei es mantindrà durant tot aquest mes de juny, a més del juliol i agost.
 
Respecte a l’escola Pedralta, que depèn del departament d’Educació, obrirà aquest proper dilluns, un cop s’entri a la Fase 2 del desconfinament. El centre es centrarà especialment en l’assistència voluntària als alumnes de 6è de Primària, ja que finalitzen una etapa educativa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat