Platja d'Aro acull les finals del Robocat

Intervé: Guillem Martínez, portaveu de Robocat

L'escola Els Estanys de Platja d'Aro ha estat aquest dissabte la seu de la fase final del Robocat, el campionat de Catalunya de robòtica, que ha comptat amb 28 equips procedents de les diverses rondes prèvies de Barcelona i Girona. 

En la categoria de primària han guanyat els #4D, mentre que els locals Arobot Destroyer d'Els Estanys han fet un meritori tercer lloc. Pel que fa als alumnes de secundària s'han imposat els Nordcoreanitos del Col·legi Sagrat Cor de Terrassa. 

Els participants tenien llibertat a l'hora de triar el tipus de robot que volien fer servir, així com de quina manera el programaven. El que és important és que els robots eren low cost, per tal de posar cada vegada més a l'abast de tothom una disciplina en la que els més petits comencen a passar la mà per la cara als més grans. 

Cada any el Robocat centra les seves proves en una temàtica. Aquesta vegada el camp de competició simbolitzava la Garrotxa. Els arbres de la Fageda d'en Jordà dispensaven unes boles anomenades ratafia, fesols de Santa Pau i "cardaboles", i els participants havien d'aconseguir que els robots les dipositessin a uns forats batejats com a volcans de Santa Margarida i Croscat. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat