Multitudinari 32è Pessebre Vivent de Pals

Pals

Data: 31/12/2018

INTERVÉ: Maria Oliveras, organització del Pessebre Vivent

El Nadal no és Nadal al Baix Empordà sense el pessebre vivent de Pals. Poques representacions d'aquest tipus ofereixen una imatge tan de postal com el pessebre palsenc i, òbviament com ja es tradició, milers de persona passen al llarg de cinc dies pel centre de la vila per veure aquesta recreació. 
Enguany el pessebre ha comptat amb més de 300 col·laboradors, 150 d'ells fent de figurants, i amb un recorregut amb 46 quadres que mesclen escenes bíbliques i oficis. L'organització assegura que un dels grans reptes sempre és saber amb quines cases es podra comptar. El pessebre vivent depèn molt dels domicilis particulars i, en un indret tan desitjat immobiliàriament com és Pals, els propietaris canvien constantment. 

Malgrat que això pugui suposar algun maldecap, també són conscients que el centre de Pals és el seu gran atractiu i per això abans de cada representació es creen llargues cues de visitants. Agències de viatge hi organitzen excursions, algunes, fins i tot, des de França. 

Aquestes festes el pessebre vivent de Pals ha programat representacions els dies 23, 25, 26 i 30 de desembre i 1 de gener. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat