El Museu del Suro s'afegeix a un Dia Internacional dels Museus virtual

El Museu del Suro s'afegeix a un Dia Internacional dels Museus virtual
Palafrugell

Data: 14/05/2020

Un any més arriba la data en que els museus celebren el seu dia, oferint al públic accés lliure i activitats. Aquest any, però, serà un Dia Internacional dels Museus (DIM) digital i es celebrarà del 16 al 18 de maig.

L’objectiu del DIM, que promou el Consell Internacional de Museus (ICOM) arreu del món, és el d’augmentar la consciència pública del paper d’aquestes institucions en la societat i en el seu desenvolupament. El lema proposat per aquest any és «Museus per la igualtat: diversitat i inclusió».

Des del Museu del Suro, s’ofereixen diferents activitats a les xarxes, seguint el que s’ha anat fent durant els més de dos mesos de confinament i unint-se a les diferents propostes dels museus catalans: es posaran al web del museu, a l’apartat joemquedoacasa, una visita virtual al museu i unes “portes obertes” amb el títol “El món del suro en cinc objectes. Cinc punts de vista entorn del món del suro”.

Es proposarà un joc de preguntes: MuseumQuizaCasa: El suro, al que es podrà accedir al web https://museumquizacasa.org/ 

També es participarà al Challenge, que està present a Facebook, Twitter i Instagram, d’imitació d’imatges antigues i obres d’art: es proposarà la recreació d’una fotografia antiga dels treballadors de la fàbrica i pujar-la amb l’etiqueta #tornaremalsmuseus i #MuseudelSuro. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat