La botiga al carrer de Platja d'Aro omple els carrers del municipi

Platja d’Aro ha celebrat una nova edició de la botiga al Carrer. Es tracta d’ub esdeveniment que ja s'ha convertit en tradició i que serveix per posar fi a la temporada d'estiu, tot i que s'intenta allargar el màxim possible per part dels comerciants. 

Descomptes i productes a meitat de preu per la compra de la segona unitat. Aquestes són algunes de les promocions que s'han pogut veure aquest cap de setmana a la botiga al carrer de Platja d'aro. Tot i els dubtes dels dies previs a l'esdeveniment a causa de les condicions meteorològiques, finalment la quantitat de vendes i l'afluència de gent en comparació a les expectatives que tenien els comerciants va ser molt millor.

La xifra d'establiments que hi han participat en aquesta edició ha estat prop de 60 negocis, una xifra que es manté pràcticament constant cada any. Pel que fa a les activitats de màrqueting, el projecte 'Platja d'aro per cel, terra i mar' s'ha fet coincidir amb la botiga al carrer, així com l'entrega del primer premi d'aquesta iniciativa. 

Per part dels clients, aquest esdeveniment és molt positiva en molts àmbits. Agraeixen poder passejar gaudint de l'ambient i aprofitant les ofertes.

A més d'organitzar la botiga al carrer, des de l'ADEM també s'ha volgut incorporar alguna activitat complementària, en aquest cas es tracta d'ambientar els carrers amb música, un detall que fa que sigui molt engrescadora i esperada.

És també una activitat que serveix per treure stock i acabar de fer bones caixes. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat