L'AMPA del Gaziel, predisposada a seguir en peu de guerra

Intervenen: Daniel Puntunet, President de l'AMPA Gaziel i Núria Vergés, mare de dos alumnes de l'Escola Gaziel

L'AMPA del Gaziel segueix amb la tancada a l'escola per aturar la supressió d'una de les dues línies de P3. Ensenyament ha assegurat que mantindrà la línia si s'assoleix el mínim de preinscripcions d'alumnes marcats per la ràtio. El termini per aquestes preinscripcions ha acabat aquest dimecres. 

Puntunet ha assegurat que l'administració catalana només els ha parlat de números sense tenir en compte les necessitats educatives dels seus fills. El President de l'AMPA retreu al director dels Serveis Territorials d'Ensenyament l'existència de ràtios de 15 alumnes per aula a poblacions properes mentre que a Sant Feliu de Guíxols i a l'Escola Gaziel els criteris són més exigents. 

L'AMPA posa de manifest que des del Departament d'Ensenyament s'ha plantejat un decret d'inclusió on es té molt en compte la diversitat, però que a la realitat amb aquestes ràtios és impossible de dur a terme.   

La tancada a l'Escola Gaziel va començar el 31 de maig, després d'una manifestació de protesta amb un gran recolzament local. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat