La Policia Marítima dels Mossos veu la llum a Palamós

La Policia Marítima dels Mossos d'Esquadra ha iniciat el desplegament a les tres delegacions territorials que té, una de les quals a Palamós

Cada delegació compta amb sis agents i una embarcació. Aquestes s'encarregaran de la vigilància, protecció i auxili, salvament marítim i inspecció i control dels entorns naturals en el marc de les seves competències i en col·laboració amb les Policies Locals amb embarcació,  la Guàrdia Civil i Salvament Marítim. Aquestes dues darreres amb la majoria de competències en matèria de costes.  

En el territori que va des de Blanes fins a Cadaqués, els Mossos coincidiran amb altres cossos policials. Un d'ells és la Guàrdia Civil que és la principal policia marítima i té la majoria de competències com control del contraban de drogues, aparició de cadàvers, immigració il·legal o terrorisme. També coincidiran amb les policies locals, com la de Palamós, que té unitats marítimes. 

Aquest dilluns al matí s'ha posat l'embarcació que utilitzarà la base de Palamós a l'aigua. Es tracta d'una llanxa de 12 metres d'eslora. La comissaria està ubicada davant el Museu de la Pesca en un edifici que s'ha adaptat per fer aquesta funció. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat