L'atenció primària de la Bisbal i Torroella reprèn les visites programades

L'atenció primària de les Àrees Bàsiques de Salut de la Bisbal d'Empordà i Torroella de Montgrí ha reprès aquesta setmana les visites programades tant als CAP com en alguns consultoris. La prioritat en aquesta tornada a la normalitat és assegurar el flux de persones usuàries i evitar aglomeracions per estalviar-se situacions de risc per a possibles contagis. Per aquest motiu, cal trucar prèviament per concertar una visita. Des de les ABS subratllen la importància de ser puntual per evitar esperes innecessàries a la sala d'espera. 

A partir de dilluns vinent, obriran també les consultes programades a les Àrees Bàsiques de Salut de Palafrugell i Palamós. I els consultoris que encara no estan oberts, ho aniran fent de forma progressiva. 

En aquest retorn, moltes de les visites programades es continuaran realitzant a través de trucades telefòniques, ja que eviten desplaçaments, esperes i riscos de contagi per les persones usuàries. 

Durant les visites als centres de salut cal mantenir les mesures de prevenció i d'autoprotecció, no venir acompanyat excepte en el cas de menors i persones dependents, portar mascareta, rentar-se les mans a l'entrada i la sortida del centre o mantenir la distància de seguretat entre altres recomanacions.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat