Vall-llobrega continuarà tenint càmeres de videovigilància 4 anys més

Vall-llobrega

Data: 08/03/2023

Després d'un any de prova pilot en què es van instal·lar 11 càmeres en els punts clau del poble de Vall-llobrega, l'Ajuntament ha firmat un conveni amb els mossos d'esquadra per gestionar-les durant 4 anys més. Sense policia local al municipi, aquesta acció ha donat més seguretat als seus habitants i ha reduït el nombre de robatoris.

Fa un any que Vall-llobrega es va sumar a la tendència que molts municipis veïns ja havien adoptat durant els darrers anys en matèria de seguretat, que es tracta de la instal·lació de videocàmeres de vigilància a alguns punts claus del poble, com per exemple a les entrades i a les sortides.

Ara que ja han passat 12 mesos des que es va iniciar aquesta prova pilot com a mesura dissuasiva, l'Ajuntament ha firmat un conveni amb els mossos d'esquadra per 4 anys més.

Actualment hi ha 11 càmeres repartides en 5 llocs clau escollits pels mossos, i no es descarta afegir-ne més si es detecta una altra ubicació útil. De fet, es podria dir que aquestes càmeres han augmentat la tranquil·litat i la seguretat dels seus habitants, i més perquè no hi ha policia local.

Així, sembla que la prova pilot ha funcionat al municipi, els furts s'han reduït, i els que s'han originat han pogut enxampar-ne el culpable. Ara, amb el conveni, el poble de Vall-llobrega seguirà estant segur durant 4 anys més.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat