Policia local de SFG "Estem consolidant la plantilla i treballant en una nova caserna"

La policia de Sant Feliu de Guíxols espera que s'incrementi la plantilla a 55 efectius. També desitja la creació d'una nova seu. Aquestes són algunes de les demandes que es van anunciar durant la Festa de la Policia local coincidint amb el Dia Internacional de la Dona.

La policia local de Sant Feliu de Guíxols ha celebrat el seu 134è aniversari amb un acte d'homenatges i reconeixements amb l'entrega de diplomes i medalles a treballadors o entitats que han destacat en algunes de les accions que han fet durant el 2023.

Una de les accions en què s'han mostrat més satisfets és amb la col·laboració amb altres cossos de seguretat per fer serveis conjunts.
 

Una de les qüestions de les quals estic més orgullós és que col·laborem amb altres cossos de seguretat per fer serveis conjunts i erradicar la venda d'estupefaents i el seu cultiu i també estem treballant conjuntament amb els serveis de paisa per erradicar robatoris zona baixa i zona comercial.- Marc Peña, cap de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols 

Des de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols esperen passar dels 41 efectius actuals a 55. També treballen perquè la nova seu sigui una realitat com més aviat millor.

Des de l'Ajuntament destaquen les inversions realitzades al darrer any en la policia local i la necessitat d'executar la nova caserna.

Durant aquest 2023, la policia local del municipi ha intervingut en 90 robatoris amb força, 316 furts i 225 conflictes. També ha realitzat 102 controls d'alcoholèmia, més de 5.000 denúncies de trànsit, 2 grans incendis forestals i 38 en domicilis lleus.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat