Una setantena de persones ateses als centres de salut com a conseqüència de la pedregada

Els forts impactes de les pedres caigudes del cel van provocar ferides a una setantena de persones. Com a conseqüència, el Servei d’Urgències de l’Hospital de Palamós va atendre 35 persones i el CAP Doctora Casaponsa de La Bisbal d'Empordà en va atendre 32 més. A més, la tempesta amb pedra va causar desperfectes a les claraboies de les 11 consultes que té el CAP de La Bisbal d’Empordà.

Com a conseqüència de la forta tempesta d’ahir a la tarda amb pedra, SSIBE va atendre un total de 67 persones. 

D’aquestes, un total de 35 persones van haver de ser ateses al Servei  d’Urgències de l’Hospital de Palamós i 32 van poder ser ateses al CAP de La  Bisbal d’Empordà. De les 35 persones ateses al Servei d’Urgències, 12  d’elles venien derivades del CAP de La Bisbal d’Empordà. 

Al tractar-se d’una assistència mèdica per a l’atenció de múltiples víctimes, i  per tal de donar un servei el més ràpid possible, el Servei d’Urgències de  l’Hospital de Palamós es va fer un triatge mèdic avançat i les proves  necessàries -majoritàriament radiografies- i tot seguit es continuava l’atenció  amb coordinació amb els centres d’atenció primària de la zona. 

Els motius de consulta van ser ferides per vidres i contusions amb  hematomes per impacte de la pedra i els casos més greus es van atendre a l’hospital on es van tractar fractures de canell i de dits, i es van fer cures i  sutures. 

La tempesta amb pedra va causar desperfectes a les claraboies de les 11  consultes que té el CAP de La Bisbal d’Empordà i es van portar a terme  mesures provisionals per poder garantir l’assistència mèdica. Mesures que  encara continuen en el dia d’avui. 

Tot i així, ahir al servei d’atenció continuada del CAP de La Bisbal d’Empordà  es va poder fer l’activitat amb normalitat atès que aquest servei no estava  afectat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat