La companyia GROP Teatre anuncia el pregó de Torroella de Montgrí

Com cada any, Torroella de Montgrí celebra el pregó de Festa Major per anunciar els dies vinents que estaran plens d'activitats per a tots els públics, amb especial importància de la música en directe, la cultura popular i les activitats familiars. Aquesta vegada, els afortunats de pronunciar el pregó, doncs, han estat els integrants de la companyia GROP Teatre.

Des del 19 fins al 28 d'agost, Sant Genís torna a omplir els carrers de Torroella de Montgrí amb música, color i diversió. I com ja se sap que no hi ha Festa Major sense pregó, aquest dijous a la nit ha estat el torn del tradicional discurs oficial de tota festa popular, a la vila.

Així doncs, aquesta vegada, els afortunats de pronunciar el pregó han estat els 3 integrants de GROP Teatre, una nova companyia teatral empordanesa-argentina de Torroella de Montgrí, impulsada i formada per la Susanna Bosch, Antonella Posso i en Daniel Casanovas.

Durant l'acte, els pregoners de GROP, una paraula genuïnament empordanesa, han volgut defensar amb orgull la diversitat que els integra, com els diferents orígens, edats, perfils i accents, aconseguint així ser una tempesta teatral allà on arribin, que en aquest cas, ha quedat demostrat en el pregó d'aquest any.

Així, en uns jardins de John Lennon abarrotats de públic, tot seguit s'ha pogut gaudir del tradicional sopar popular organitzat pel Rugby Club Senglars, acompanyat del mític cremat que se serveix cada any a càrrec de la Penya Barcelonista, i l'actuació de David El Mag.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat