La Germandat Mundet celebra la 68ena festa anual

Calonge i Sant Antoni

Data: 16/04/2018

Intervé: Joan Mayà, cobla Osona

Una audició de sardanes va posar el colofó final a la 68ena festa anual de la Germandat Mundet de Sant Antoni de Calonge. Aquesta entitat històrica de Sant Antoni, nascuda com una mútua de previsió social als anys 30, va programar diverses activitats lúdiques i d’oci obertes a tota la ciutadania.

La festa de la Germandat va començar dissabte 14 amb un espectacle infantil i a la nit hi va haver concert d'havaneres amb La Vella Lola i Sé.
Diumenge la Cobla Osona va fer una au dició de sardanes davant l'espigó de l'Amistat amb un repertori ballador i de sardantes de nova creació.

Una missa en record del fundador Artur Mundet i una representació teatral van cloure la festivitat.La Germandat Artur Mundet va néixer l’any 1934 com a mútua de previsió social, gràcies a les aportacions econòmi ques de l’empresari i filàntrop Artur Mundet Carbó.

Un filàntrop que va fer fortuna a Mèxic


Mundet va nèixer a Sant Antoni i va fer fortuna a Mèxic com empresari del sector del suro i amb la creació del Sidral Mundet, el que va ser el refresc més popular del país asteca.

Mundet sempre va mantenir relació amb el seu poble natal i les seves aportacions filantròpiques van permetre mantenir i consolidar la Germandat que porta el seu nom.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat