Detingut un home per robar 83 comptadors d'aigua en urbanitzacions del Baix Empordà

Detingut un home per robar 83 comptadors d'aigua en urbanitzacions del Baix Empordà
Baix Empordà

Data: 12/02/2018

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 6 de febrer un home a Sant Feliu de Guíxols per robar 83 comptadors d'aigua de diverses urbanitzacions del Baix Empordà.

La Policia Catalana va tenir coneixement que entre els dies 8 i 27 de gener s’havien sostret multitud de tapes de comptadors d’aigua de les cases de diverses urbanitzacions de les poblacions de Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro, Calonge i Santa Cristina d’Aro.

El primer robatori, l'11 de gener

Segons el relat policial el primer dels robatoris es va denunciar el passat 11 de gener davant dels mossos per part d’una administradora de finques que alertava de la desaparició de 51 tapes de comptadors d’aigua de cinc carrers d’una urbanització de Santa Cristina d’Aro. La treballadora posava de manifest la desaparició de totes aquestes tapes en un sol dia, concretament el 8 de gener.
 
Dies després, Mossos i policies locals d’aquests municipis, van rebre altres denúncies sobre sostraccions similars en diverses urbanitzacions.

La investigació policial permet arribar al suposat autor dels fets

 La investigació  policial va portar a determinar l’autoria dels furts i  la detenció de l’autor, i comptabilitzar un total de 83 tapes de comptadors d’aigua sostretes.
 
El detingut, a qui li consten múltiples antecedents, serà citat properament per declarar davant l’autoritat judicial competent.

El detingut, de 44 anys i veí de Sant Feliu de Guíxols té múltiples antecedents judicials i està a l'espera de ser citat per la justícia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat