El conseller Chakir El Homrani inaugura el cicle de conferències 'Llavors de convivència'

Palafrugell

Data: 18/01/2020

Chakir El Homrani, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, ha estat l'encarregat d'inaugurar el primer cicle de conferències 'Llavors de convivència', organitzat per l'Associació Els Trompats, amb la col·laboració de Referents per la Convivència de Palafrugell. 
 
Al llarg del cap de setmana diferents ponents i experts han anat passant pel Museu del Suro per parlar d'igualtat, diversitat i, sobretot, de convivència. A l'esdeveniment, que s'ha celebrat a l'Auditori Miquel Vincke i Meyer, s'hi han pogut escoltar les experiències personals i opinions de persones com l'activista Daniela Ortiz, Carme Fenoll o la futbolista del Girona FC i palafrugellenca Mar Vergés. També hi han participat entitats esportives del municipi com el CH Garbí i el CH Palafrugell.

Més enllà de les conferències, també s'hi projectarà el documental "Negre de Merda", que explica la història de Daura Mangara, un jove que des de ben petit va viure la violència a casa i els prejudicis racials al carrer. El protagonista també forma part d'una de les taules rodones del programa. 

L'Associació dels Trompats es mostrà plenament satisfeta de la feina feta i considera que ha assolit el principal objectiu del cicle, que era donar veu a les diferents opinions però, sobretot, aportar solucions i idees que ajudin a fer un món més just i igualitari. 

Comentaris (2)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

Redacció Informatius TV Costa Bravafa 35 dies
Hola Sara,

Disculpa la tardança en respondre. Ho anotem de cares a properes ocasions on es puguin donar circumstàncies similars. No hi havia voluntat de silenciar res.
Sara Maria Vidosa Planasfa 35 dies
Bona tarda, en el moment que arribava el Conseller, hi havía una concentració de treballadores de la Fundació Palafrugell Gent Gran, per a demanar el final de la retalladada del 5% del sou des de Maig de 2010, i estant la TV Costa Brava en allà, no s'ha fet ha fet menció...


Més articles de Societat