L'Escola Empordanet celebra la Setmana Bio

Intervenen: Gemma, mestra de l'Escola Empordanet, Pere, alumne de l'Escola Empordanet i Lia, alumna de l'Escola Empordanet

Tallers de bosses tintades i decorades amb flors, elaboració d'infusions de diferents plantes o fer bossetes d'olor amb tela i espígol. Aquestes són algunes de les activitats que s'han dut a terme a l'Escola Empordanet de la Bisbal durant la Setmana Bio. En aquests dies, diverses escoles catalanes pretenen conscienciar i apropar els estudiants a la l'agricultura i la ramaderia ecològica i sensibilitzar-los amb tot el relacionat amb la natura. 

A l'Escola Empordanet aquest és el quart any que es fa la Setmana Bio i els alumnes ja hi estan acostumats. Aquest centre té un mètode educatiu especial i ràtios baixes, el que permet als mestres tenir iniciatives innovadores. La invenció d'aquest any serà l'Ecomercat.

Per la seva part, els alumnes porten a terme les activitats amb tranquil·litat i ganes i ja identifiquen símbols com el de "la fulla eco" quan van a comprar amb els pares. 

La setmana passada la Generalitat va convidar l'Escola Empordanet com a representant del col·lectiu de la Setmana Bio, on van poder explicar el seu projecte davant la consellera d'Agricultura, Teresa Jordà. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat