Onze dels tretze geriàtrics del Baix Empordà estan lliures de Covid-19

Onze dels tretze geriàtrics del Baix Empordà estan lliures de Covid-19
Baix Empordà

Data: 05/06/2020

Onze de les tretze residències geriàtriques del Baix Empordà tenen codi verd per rebre visites de familiars i amics. El Departament de Salut ha informat que vuit de cada deu centres no tenen cap cas confirmat ni sospitòs de Covid-19.

Des d'aquesta setmana els centres de baix risc poden rebre visites així com retornar usuaris i usuàries que havien passat la fase aguda de la pandèmia als seus entorns familiars.

Al Baix Empordà la majoria de residències geriàtriques estan llliures de Covid-19 i només dues tenen color vermell amb casos confirmats en actiu.


Pla per prevenir contagis


La Generalitat ha elaborat un pla per prevenir contagis en la població resident durant el desconfinament. Recomanacions que fan referència a les visites de familiars, acceptació d'ingressos, recuperació de les activitats del centre i criteris generals d'aïllament i sectorització.

Per exemple les visites poden ser d'un m+axim d'una persona per resident, amb cita prèvia i estrictes mesures higièniques com portar mascareta, desinfectar mans i sabates i mantenir la distància física.

Cada residència ha d'adaptar el protocol general a les seves condicions específiques.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat