Per què la piscina i no la platja?

INTERVENEN: Pau Domínguez, socorrista / Anna i Esperança, usuàries

La primera setmana completa d'estiu ha arribat de la mà de la temuda onada de calor. Això sumat a les ganes de vacances fa que pràcticament tothom associï directament la Costa Brava amb el seu plat estrella: les platges. Tot i això, alguns opten per una alternativa per combatre les altes temperatures que els ofereix més comoditats: la piscina municipal. 

Aquest és el cas, per exemple, de la piscina de Santa Cristina d'Aro, que va començar a obrir els caps de setmana de juny i que des de Sant Joan estarà oberta cada dia. 

Entre els motius que poden arrossegar els banyistes a les piscines, amb una alta assistència de gent local, n'hi ha de ben diversos: des de les facilitats d'accés i aparcament, fins a la possibilitat d'ús dels vestidors i les instal·lacions esportives, passant per la disponibilitat de més espai o d'un bar on refrescar-se. 

Dies ideals, doncs, per anar a treure el cap i fer una remullada a aquestes instal·lacions. Aquest cap de setmana mateix, sense anar a més lluny, a Santa Cristina d'Aro s'assoliran els 34ºC. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat