Un mapa del tresor i un conte, les novetats de la ruta de l'Estar i en Tit

A la ruta de l'Estar i en Tit pel parc natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, ara s'hi sumen un mapa del tresor i un conte com a nous recursos pedagògics perquè el turisme familiar pugui descobrir el patrimoni pesquer i natural d'aquesta zona.

L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí suma nous recursos pedagògics a la ruta de l'Estar i en Tit, dos personatges, una gavina i una estrella de mar, que acompanyen a les famílies al llarg d'un recorregut pels principals atractius turístics del poble, amb informació sobre l'espai i una llibreta de jocs que proposa un repte a cada un dels punts d'interès.

Així, els dos dibuixos que apareixien als plafons informatius per mostrar els principals punts d'interès i descobrir el patrimoni natural i pesquer de la zona, ara s'hi ha sumat un mapa del tresor i un conte.

Pel que fa al conte, es tracta d'un petit llibre quadrat de 18 pàgines amb lletra gran i il·lustració d'Amanda Casanovas, on l'Estar i en Tit busquen el secret de la felicitat. En la seva recerca es van trobant respostes molt interessants de la diferent fauna i flora que viu al parc natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.

Per altra banda, el mapa del tresor permet seguir el recorregut, i a cada un dels punts d'interès fa una pregunta sobre la informació que apareix als plafons. Un cop respostes totes, es pot portar a l'Oficina de Turisme on les famílies reben un obsequi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat