Firafan creix en la seva 6a edició

Intervé: Àlex Boix, Arocinema

Cine, sèries, còmics, videojocs o música comparteixen moltes coses en comú. Una d'elles és que alimenten el fenomen fan i generen importants comunitats de col·leccionistes. Tots ells tenien aquest diumenge una cita a Platja d'Aro amb la sisena edició del Firafan, de la mà d'Arocinema.

El Firafan arribava a aquesta entrega més consolidat que mai amb 35 parades amb productes de marxandatge de tot tipus, sempre amb la idea de no centrar-se en una sola disciplina. Després de la vintena d'estands de l'any passat, enguany s'havia de passar dels passadissos superiors del Palau d'Esports i Congressos a la pista central, amb uns 170 metres lineals amb les ofertes més freaks i buscades en el món dels col·leccionistes.
 
Com a novetat es van organitzar tallers gratuïts de dibuix per als més petits: un dedicat al manga i un altre al kawaii, concepte japonès que es podria traduir com la cultura d'allò "tendre". 

També hi van haver espais de dinamització de jocs de taula i de videojocs clàssics perquè en pugués gaudir públic de totes les edats. Mentrestant, els autors locals Pawel i Musclu van presentar la seva segona novel·la gràfica "Basado en hechos casi reales" en un estand on es podia comprar l’obra i conversar amb els autors.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat