Un incendi a Colomers i un rescat a S'Agaró durant el Pont de Sant Joan

Bombers de la Generalitat han actuat en dos incidents aquest cap de setmana al Baix Empordà. Fins a 25 dotacions es van desplaçar fins a Colomers per apagar un foc, i dues més van portar a terme un rescat a S'Agaró. 

INCENDI A COLOMERS 
Aquest cap de setmana Colomers va patir un incendi forestal que va afectar prop de 2 hectàrees de terreny, segons han informat els Bombers de la Generalitat i els Agents Rurals.

L'avís del foc s'havia rebut poc després de migdia, a les 12.24 hores d'aquest dissabte, a la zona coneguda com el Bosc d'en Quintanes, al nord-est del municipi i a tocar dels termes municipals veïns de Vilopriu, Jafre i Garrigoles.

Fins a 25 dotacions dels Bombers, 7 de les quals aèries, es van desplaçar inicialment fins a l'incendi, empès pel vent de marinada. El foc es va donar per controlat a les 14.18 hores.

RESCAT A PLATJA D'ARO
Per altra banda, Bombers de la Generalitat aquest dissabte també va actuar en el rescat d'un noi que va caure a les roques de la Punta d'en Pau, situades al camí de ronda de S'Agaró.

L'avís es va rebre a dos quarts de 4 de la tarda s'hi van desplaçar dues dotacions. El rescat es va portar a terme amb helicòpter, ja que l'aproximació per terra i mar a la zona de l'incident és complicada.

El jove, que presentava una fractura a una cama, va estar traslladat amb el mateix helicòpter a l'Hospital Josep Trueta de Girona després de ser rescatat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat