Important implicació de la ciutadania en tasques socials a Verges

Verges

Data: 14/04/2020

INTERVÉ: Ignasi Sabater, alcalde de Verges

L'Ajuntament de Verges agraiex a la població del municipi la tasca desenvolupada durant aquests dies d'estat d'alarma. Per una banda, valoren com a exemplar el confinament que estan realitzant els vergelitans; per l'altra, les feines desenvolupades per voluntaris. 

Quant a serveis socials el consistori ha ampliat el càtering a domicili per a gent gran i amb problemes de mobilitat que havia arrencat l'octubre passat. A tot això s'hi suma la iniciativa dels joves del poble que han creat un grup de voluntariat per fer arribar la compra diària i medicaments als veïns que no poden sortir de casa.  A més, l'ajuntament facilita material i informació destinada a la protecció de la gent que segueix treballant.

Ha nascut també un segon grup de voluntaris que el que farà es fer arribar a tota la població les mascaretes que la corporació local està aconseguint. 

Mentrestant, els vergelitans i vergelitanes segueixen aguantant el confinament amb el millor ànim possible i tots els que saben tocar instruments surten a les tardes als balcons a oferir música als seus convilatans. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat