Interceptat un desembarcament d'haixix al Maresme que ha estat traslladat a Palamós

Palamós

Data: 10/06/2024

L'embarcació va ser traslladada, juntament amb els fardells, al Port de Palamós. Ja que, des del l'estiu de l'any 2020, Mossos d'Esquadra disposa d'una base a la zona portuària de Palamós. 

La matinada de dijous a divendres fins a tres narcollanxes van ser interceptades a punt de descarregar l’haixix AXIX que transportaven a Cabrera de Mar, el Maresme. Amb la investigació de Mossos en marxa, aquest desembarcament frustrat d’haixix  AXIX podria convertir-se en el decomís més important realitzat fins ara a la costa catalana.

Els traficants no van poder completar el desembarcament i van fugir aprofitant les mateixes narcollanxes i llençant la droga al mar. Només va quedar una embarcació a la zona, la que posteriorment abordava Duanes. Una embarcació que el divendres va ser traslladada, juntament amb els fardells, al Port de Palamós. Ja que, des del l'estiu de l'any 2020, Mossos d'Esquadra disposa d'una base a la zona portuària de Palamós. Interior va dividir els 755 km de costa catalana en tres demarcacions. La zona nord amb seu a Palamós, la zona centre amb seu a Vilanova i la Geltrú i la zona sud amb seu a l'Ametlla de Mar.

Segons fonts a què ha tingut accés Mataró Ràdio, parlaven de xifres d'entre 6 i 8 tones de droga intervinguda, tot i que Mossos d'Esquadra no ha confirmat la xifra.

FONT: Fotografia de @palamosvibes_ (Instagram)

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat